h

Nieuws, januari 2009

31 januari 2009

Het WK-voetbal en Eindhoven

In december hoorden de fractievoorzitters van partijen in de Eindhovense raad dat Eindhoven de strijd wilde aangaan om het WK-voetbal 2018 of 2022 naar Nederland en België te halen. Dit is een verhaal in verschillende stappen. Nederland en België stellen zich samen kandidaat voor dat WK.

Lees verder
30 januari 2009

SP en GroenLinks brengen verklaring uit naar aanleiding van PvdA-vragen over Globe

Ondergetekenden hebben een gezamenlijke verklaring uitgebracht naar aanleiding van de vragen van de Eindhovense PvdA aan het College van B&W over het overleg in Globe.

Lees verder
29 januari 2009

Enquête Buslijn 173 verloopt succesvol

Naar aanleiding van het mogelijk verdwijnen van buslijn 173 in Leende is er een enquête gehouden onder inwoners van Leende. Deur aan deur zijn enquête-formulieren verspreid. Deze konden ingeleverd worden op een adres wat op het formulier stond.

Lees verder
25 januari 2009

Interessante ledenavond over Europese parlement

Op 21 januari heeft SP afdeling Eindhoven een ledenavond georganiseerd. Het concept verkiezingsprogramma voor het Europees Parlement, 'Een beter Europa begint in Nederland', en de kandidatenlijst zijn besproken.

Lees verder
24 januari 2009

Collegevragen SP over de ontwikkeling van Landforum Oost

Naar aanleiding van een gesprek met het bestuur van de Belangenvereniging Grasrijk Oost heeft Bernard Gerard in een brief aan het college vragen gesteld over de ontwikkeling van Landforum Oost. Landforum Oost is het gebied tussen Grasrijk en het kanaal, ten Noorden van de MacDonalds.

Lees verder
23 januari 2009

Verslag bezoek Domushuis Heerlen 21 januari 2009

Begin januari kreeg ik van wethouder Don de uitnodiging om samen met Eindhovense raadsleden een bezoek te brengen aan het Domushuis in Heerlen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier