h

Nieuws van de afdeling

3 februari 2017

PLak de macht

Foto: SP
PLAK de macht: De campagne is begonnen en SP-Nuenen heeft er zin in. Er moet het nodige veranderen in dit land. We hebben het in Nederland doorgaans goed. Maar de tweedeling wordt steeds groter. De mensen aan de onderkant van de samenleving vallen nu vaak buiten de boot (Liefst 1 op 9 kinderen leeft in Nederland in armoede) terwijl het inkomen van de rijkste twintig procent Nederlanders de laatse jaren alleen maar is gegroeid. Dat moet veranderen.  De SP vindt dat iedereen in dit land een menswaardig bestaan hoort te hebben. Doe mee en stem SP. Lees verder
23 januari 2017

Schuldig on tour

Op 18 januari 20017 deed Schuldig on Tour Helmond aan. Twee Nuenense SP-ers bezochten deze avond in de cacao-fabriek. Een op de tien bewoners van Helmond behoort tegenwoordig tot de minima. ‘Het probleem is de schuldenindustrie die schuldenaars steeds dieper in de ellende drukt.’

Lees verder
20 januari 2017

uitnodiging PEER

Graag wil ik je uitnodigen voor de eerste bijeenkomst van PEER op zondagmiddag 12 februari om 15:00 uur in de raadzaal van Het Klooster.

PEER staat voor Politiek en Meer. Het is een themabijeenkomst die te maken heeft met het onderwerp "vernieuwing" en het wordt georganiseerd door de Nuenense afdelingen van landelijke politieke Partijen.

Lees verder
18 januari 2017

ACTIEDAG: NATIONAAL ZORGDEBAT 18 feb

Op 18 februari organiseert het Nationaal ZorgFonds een volgende actiedag. We willen dan met duizenden mensen bijeenkomen op het Malieveld in Den Haag. Daar zal ook het Nationaal Zorgdebat plaatsvinden, waar alle lijsttrekkers voor zijn uitgenodigd.

Lees verder
31 oktober 2016

Regioconferentie

Foto: Merian Marijnissen

Gisteren vond in Eindhoven de regioconferentie plaats. Er werden goede discussies gevoerd over het verkiezingspro-gramma en de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkeizingen op 15 maart 2015.

Lees verder
29 oktober 2016

Buurten voor het Nationaal Zorgfonds

Foto: Bas Smouter

Vandaag zijn we weer wezen buurten in de buurt om sympathisanten te werven voor het nationaal zorgfonds. Altijd weer is het opvallend hoeveel verhalen je hoort van mensen die zelf ervaren hoe ze klem lopen met de kosten die de zorg vandaag de dag met zich meebrengt.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier