h

Evaluatie Enquête

2 juni 2017

Evaluatie Enquête

Op zaterdag 13 mei  was het in Nuenen SUPERZATERDAG.

Foto: SP
Met behulp van omliggende afdelingen gingen we de straat op om de mening van de inwoners over de gemeentelijke herindeling te peilen. Daarnaast hebben we ook alle leden gevraagd om de enquête in te vullen. Al met al leverde dat veel waardevolle informatie op voor de afdeling.

Foto: SP
Uitvoerige analyse van de gegevens laat zien dat er ongeveer gelijke aantallen zijn die kiezen voor fusie met Son&Breugel als met Eindhoven. Dat maakt het bepalen van een standpunt voor de SP er dus niet echt makkelijker op. Daar komt bij dat in de gemeenteraad van 29 juni uitstel voor de beslissing wordt gevraagd tot eind november.

Najaar Ledenvergadering
Daarom zullen we in het najaar nog een ledenvergadering bij elkaar roepen. Dan zullen we als afdeling definitief ons standpunt bepalen voor een van de twee fusiepartners.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier