h

Nieuws, april 2017

26 april 2017

Eindhoven verhoogt sporttarieven opnieuw niet

Ondanks de gestegen kosten van sportaccommodaties in Eindhoven wordt de huur van de sportvelden en sportaccommodaties opnieuw niet verhoogd. Ook de sporttarieven worden voor het tweede achtereenvolgende seizoen niet verhoogd. De prijs voor een los kaartje bij de Tongelreep wordt verlaagd naar 6 euro. Dit alles is het gevolg van een structurele herziening van de sportorganisatie in Eindhoven door SP wethouder Jakob Wedemeijer.

Lees verder
12 april 2017

Raadgever Sociaal Domein Vanaf 18 april van start

De SP is blij om mede te delen dat met ingang van 18 april de heer Harold Dijkstra gaat beginnen als Raadgever Sociaal Domein. De heer Dijkstra is 47 jaar en woont in Amersfoort.

Lees verder
9 april 2017

SP: Geen steun voor verdere groei van Eindhoven Airport.

Foto: Eindhoven Airport / Eindhoven Airport

SP Eindhoven is teleurgesteld dat in de deze week gepresenteerde  Nationale Actieagenda Brainport staat dat Eindhoven Airport verder moet kunnen groeien.

Lees verder
8 april 2017

Zonneparken op bedrijventerreinen stap dichterbij

Foto: Nuon

De regionale bedrijventerreinen zijn herzien op functionaliteit en waarde. Sommige terreinen zijn "on hold" gezet. Sommige doen geen dienst meer als bedrijventerrein. In Eindhoven gaat het hier om Park Forum Oost. De ultieme kans om hier duurzame energie op te wekken ten gunste van onder andere particulieren, ondernemers en/of woningcorporaties en diens huurders.

Lees verder

U bent hier