h

Boos!

21 september 2014

Boos!

Veel mensen maken zich zorgen over de veranderingen in de zorg.  Wij krijgen daar veel berichten over. Een van deze berichten plaatsen we in deze kolom omdat we denken dat velen die afhankelijk zijn van hulp dit herkennen.

BOOS! Vandaag heb ik me heel boos gemaakt over de manier zoals T-zorg met hun huishoudelijke hulpen omgaat en met ons, de ouderen, de gebruikers van hun diensten. Mijn hulp heb ik al 4 jaar tot mijn tevredenheid. Echter zij heeft ontslag gekregen. In augustus werd de hulp gebeld door haar werkgever en er wordt haar per telefoon medegedeeld dat haar tijdelijk contract (?!) niet omgezet wordt naar een vast contract omdat ze niet weten wat de gemeente Nuenen gaat doen met de thuiszorg. Onze hulp werkt al 6 jaar als thuiszorgmedewerker. Eerst voor Archipel en 3 jaar geleden heeft T-zorg de huishoudelijke hulpen van Archipel overgenomen, dus al 6 jaar met een tijdelijk contract, verlenging op verlenging. Ze is een fijne hulp: betrouwbaar, netjes, eerlijk, ect.
SCHANDELIJK VIND IK HET WAT ER MET DEZE MENSEN EN MET ONS GEBEURT. Wat moet ik nu doen? Ik kan haar niet particulier in dienst nemen. Bovendien hebben we net veel verpleeghulp gehad voor mijn man en dit zal ook nog zo in de toekomst zijn in de vorm van dagopvang. Ik vind dat wij, mensen die hulp nodig hebben, in de kou komen te staan.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier