h

Doe mee met de SP

5 augustus 2012

Doe mee met de SP

Als opwarmertje voor de campagne stonden we op zaterdag 4 augustus met een enthousiast SP team op de Woenselse Markt. De campagne is nog niet gestart, maar we wilden toch graag weten hoe de mensen op straat tegen de komende verkiezingen aan kijken.

Flink wat mensen vertelden spontaan dat ze deze keer SP gaan stemmen. En een aantal hebben we ervan kunnen overtuigen dat het deze keer extra belangrijk is om SP te stemmen, zodat het de komende jaren socialer zal gaan en niet liberaler. Dit soort gesprekken was voor ons aanleiding om de mensen uit te nodigen om mee te doen met de SP en lid te worden. Sommige beloofden daar eens serieus over na denken.

De doe mee folder werd goed ontvangen
De doe mee folder werd goed ontvangen

We hebben weer veel leuke gesprekken gehad. Eén van ons raakte aan de praat met een kermisexploitant. Hij gaf aan" “Ik kan nooit stemmen, want ik zit telkens op een ander plek”. Nadat er even werd doorgepraat over de kermis en de SP zei hij spontaan: “Ik kan niet stemmen, maar geef maar wat folders mee voor bij mijn kassa!”. Zo zie je weer dat elk gesprek zijn nut heeft.

Veel leuke gesprekken
Veel leuke gesprekken

We waren snel door onze folders heen. We hebben meteen besloten om volgende week zaterdag weer op pad te gaan.

Overal op de markt zag je de SP
Overal op de markt zag je de SP

En vaak waren er positieve reacties
En vaak waren er positieve reacties

Anke van Hest
Afdelingsvoorzitter SP Eindhoven

U bent hier