h
25 september 2018

Thema-avond fusie

 

Foto: SP

thema-avond over herindeling
met Ronald van Raak gaat door!!

SP Nuenen organiseert op vrijdag 28 sept in de Jo van Dijkhof voor de derde keer een thema-avond over de voorgenomen fusie. Maar deze keer gaat het ook door. (Dat wil zeggen: de thema-avond wel maar de fusie natuurlijk niet!)

Lees verder
20 maart 2018

SP kiest voor Bereikbaarheid en Leefbaarheid

Een goed bereikbare stad en leefbare dorpen en woonwijken: wie wil dat niet? Om dit te bereiken bestaat er niet slechts een simpele oplossing maar moet je verschillende dingen tegelijk doen. Volgens de SP is dit heel goed mogelijk en zijn we in onze regio goed op weg!

Lees verder
16 maart 2018

onze kandidaten

Foto: Bas
Lees verder
8 juli 2017

Gemeentelijke herindeling

In de gemeenteraad van 29 juni en 13 juli is de gemeentelijke herindeling besproken.

Lees verder
8 juli 2017

Uitvaarthuis

De afgelopen tijd was er in Nuenen veel commotie over het uitvaarthuis van Raaijmakers. In de media is een onvolledig beeld ontstaan. Ook de plaatselijk gehouden enquête heeft dat beeld versterkt. Daarom wil ik toch nog even de complete situatie schetsen

In de eerste plaats is het zo dat de SP-fractie niet tegen een uitvaarthuis in Nuenen is, zelfs niet tegen een uitvaarthuis in het centrum van Nuenen. Maar als je zo’n instelling wilt vestigen moet het wel volgens de wettelijke regels gaan. 

Lees verder
2 juni 2017

Evaluatie Enquête

Op zaterdag 13 mei  was het in Nuenen SUPERZATERDAG.

Lees verder
13 mei 2017

SUPERZATERDAG

Voor de SP is het een beproefde werkwijze om zelf onderzoek te verrichten alvorens een raadsbesluit te nemen. “Eerst op straat en dan in de Raad,” zeggen we bij de SP.  Vandaag deden we dat weer.

Foto: Frans Lammerts
Foto: Frans Lammerts

Foto: Frans Lammerts
Lees verder
10 mei 2017

PEER over Samenwerken in de Zorg

Foto: SP

Alle belangstellenden zijn van harte welkom op zondag 25 juni

Lees verder
1 april 2017

Verkiezingen 15 mrt 2017

Hoewel in Nuenen de verkiezingen een iets beter resultaat opleverden dan in de omliggende gemeenten vonden we het toch erg teleurstellend dat de SP niet heeft kunnen profiteren van de teruggang van de PvdA.

Lees verder

Pagina's