h

Thema-avond fusie

25 september 2018

Thema-avond fusie

 

Foto: SP

thema-avond over herindeling
met Ronald van Raak gaat door!!

SP Nuenen organiseert op vrijdag 28 sept in de Jo van Dijkhof voor de derde keer een thema-avond over de voorgenomen fusie. Maar deze keer gaat het ook door. (Dat wil zeggen: de thema-avond wel maar de fusie natuurlijk niet!)

Spreker is Ronald van Raak. Hij is één van de langst zittende Tweede Kamer leden en is de fusiespecialist van de SP Tweede Kamerfractie. Hij is betrokken geweest bij meer dan tweehonderd gemeenten die met een fusie te maken kregen. Hij weet dus als geen ander van de hoed en de rand in fusieland.

Aan hem kunnen op 28 sept allerhande verhelderende en kritische vragen voorgelegd worden. Maar natuurlijk kan er ook gediscussieerd worden over nut en noodzaak van deze voorgenomen fusie. En het referendum op 10 oktober, heeft dat nog zin?

Het is belangrijk om te weten dat deze avond niet alleen voor SP-leden is, maar dat hij openstaat voor alle geïnteresseerden. Neem dus gerust uw buurman of buurvrouw mee.

 

Tip Jar verzorgt enkele keigave muzikale intermezzo’s.

Foto: SP
Als de Nuenense band Tip Jar speelt, kan je eenvoudig niet stil blijven zitten. Hun zelfgemaakte songs hebben een uitzonderlijk karakter. De teksten zijn doorspekt met humor en de muziek is van kwalitatief zeer hoog niveau.

Americana, alternatieve country, honky tonk van een uitzonderlijk hoog niveau. Bart de Win (gitaar, toetsen en zang) en Arianne Knegt nemen reeds geruime tijd een verdiende plaats in, in het Americanawereldje. Die wereld beperkt zich zelfs niet tot Nederland, want ook in Amerika zijn ze graag gezien. Arianne heeft niet alleen een enorme uitstraling, maar bezit bovendien een zeer knappe, heldere stem. Vocaal is het duo echt heel sterk.

 

Zet deze datum dus in uw agenda en neem vrienden en bekenden mee.

Wat:           Thema-avond FUSIE

Wanneer:   vrijdag 28 september              

Hoe laat:     19:30 – 22:00    (zaal open 19:15)

Waar:         Gasterij Jo van Dijkhof, Jo van Dijkhof 110,

 

Reactie toevoegen

U bent hier