h

ACTIEDAG: NATIONAAL ZORGDEBAT 18 feb

18 januari 2017

ACTIEDAG: NATIONAAL ZORGDEBAT 18 feb

Op 18 februari organiseert het Nationaal ZorgFonds een volgende actiedag. We willen dan met duizenden mensen bijeenkomen op het Malieveld in Den Haag. Daar zal ook het Nationaal Zorgdebat plaatsvinden, waar alle lijsttrekkers voor zijn uitgenodigd.

Binnen enkele dagen starten we met de promotie van deze dag en kunnen de afdelingen gaan mobiliseren.  We zetten voor deze dag ook weer bussen in. De opstapplaatsen zijn dezelfde als bij de aftrap in november.
Meer informatie over het programma, materiaal en het busvervoer verschijnt binnenkort op www.nationaalzorgfonds.nl en SPnet.

Ga mee en meld je aan via nuenen@sp.nl
vermeld je
  - naam,

  - adres
  - telefoonnr (liefst mobiel)   

Wij nemen dan contact met je op over de vertrektijd.

Reactie toevoegen

U bent hier