h

Nieuws, september 2014

18 september 2014

SP stelt raadsvragen over massa-ontslag Nationale Politie

Wat vindt het Eindhovense college van het grote aantal ontslagen die de komende drie jaar bij de Nationale Politie gaan vallen? Welke invloed heeft dit op de veiligheid van Eindhovenaren, en kan en wil de burgemeester, die verantwoordelijk is voor de veiligheid in de stad, hier iets tegen doen?

Lees verder
14 september 2014

Braderie Hemelrijken, SP was erbij

Ook buiten de verkiezingstijd is de SP aanwezig in de stad om te horen wat er leeft. Dit keer waren we op de Braderie georganiseerd door BC Hemelrijken. Het was prachtig weer. De SP wil graag weten wat er in de buurt speelt. Heel veel mensen zijn even bij de stand geweest om een praatje te maken. Overal zag je kinderen met SP-ballonnen lopen. Bij veel mensen waren de sponsjes die we bij de verkiezing hadden uitgedeeld opgebruikt. Het kwam goed uit dat we een voorraad verse sponzen bij ons hadden. Zo hoor je nog eens wat als je op straat komt. We hopen dat mensen dit soort dingen blijven melden. Zodat we alert kunnen reageren.

Lees verder
4 september 2014

Woningcorporatie Trudo stelt bewoners van Vandael en Zweedse woningen diep teleur

Wooncorporatie Trudo lijkt de overlijdensdatum van haar bewoners te kunnen voorspellen door de sloopdatum van de Vandael en Zweedse woningen in Tongelre vast te zetten op februari 2021. Eerder liet Trudo de bewoners weten dat de bewoners er konden blijven wonen zolang ze wilden. Omdat Trudo niet bereid was om naar een bewonersbijeenkomst te komen zijn 30 bewoners samen met de SP zelf maar bij Trudo op bezoek gegaan om verhaal te halen.

Lees verder

U bent hier