h

Nieuws, juni 2014

28 juni 2014

Actiegroep Geen Vluchten Na Elven biedt 5100 handtekeningen aan aan Tweede Kamer

Op donderdag 26 juni 2014 besprak de commissie I&M in het Algemeen Overleg (AO) Luchtvaart een aantal luchtvaartonderwerpen, zoals de toekomst van Schiphol, het al dan niet aanleggen van vlieghaven Lelystad en het Luchthavenbesluit Eindhoven Airport.

Lees verder
18 juni 2014

Werken bij de gemeente, even niet zo leuk?

Eindhoven wil besparen op het gemeentelijk apparaat. Streven is om met 400 banen minder hetzelfde werk nog beter te kunnen doen. Het CNV heeft in een zorgelijke brief aan het college van B&W aan de bel getrokken over de ontstane slechte werksituatie op vele werkplekken.

Lees verder
18 juni 2014

Eindhovense raad neemt amendement over de Ruit aan

Tijdens de gemeenteraadsvergadering over de jaarrekening, op dinsdag 17 juni, werd er behalve over de jaarrekening ook nog gesproken over andere zaken. Bijvoorbeeld over de Eindhovense zienswijze op de begroting van het MRE (Metropool Regio Eindhoven).

Lees verder
16 juni 2014

SP Brabant stelt vragen over verspreiding folder Ruit

Eerder deze maand is in de regio Eindhoven en Helmond een flyer verspreid over de Ruit om Eindhoven. De fraaie folder - uitgebracht door de provincie - legt zonder een sprankje twijfel uit waarom de wegenruit rond Eindhoven voltooid moet worden. Dit wekt enige verbazing, immers recent hebben Eindhoven en Helmond een heel ander standpunt ingenomen.

Lees verder
4 juni 2014

Actiecomité Huuralarm haalt handtekeningen op tegen huurexplosie

Het Actiecomité Huuralarm Eindhoven reisde met 5 man af naar de dinsdagmarkt in het centrum om handtekeningen op te halen voor de petitie Stop de Huurexplosie. Op deze zonnige middag zijn er vele goede gesprekken gevoerd en heeft het Actiecomité ruim 80 handtekeningen opgehaald.

Lees verder

U bent hier