h

Nieuws, maart 2014

31 maart 2014

Eerste informatieronde levert duidelijke beelden op

Informateur Han Noten heeft dit weekend uitgebreid (1 à 1,5 uur) met alle fractievoorzitters gesproken. "Het waren prettige gesprekken. Ik heb in alle openheid de situatie kunnen verkennen."

Lees verder
29 maart 2014

Verzet tegen oprekken openingstijden Eindhoven Airport groeit snel

Op vrijdag 28 maart 2014 stond het volgende overleg van de Alderstafel gepland over het vliegveld. Dat was voor de actiegroep Geen Vluchten Na Elven een goede aanleiding om de tussenstand van de (nog steeds lopende) petitie aan te bieden (toen ruim 4500 en inmiddels 4700).

Lees verder
26 maart 2014

Han Noten informateur in Eindhoven

Han Noten (Swalmen, 1958) gaat als informateur de mogelijkheden voor een nieuwe coalitie in Eindhoven onderzoeken. Dat heeft PvdA-fractievoorzitter Yasin Torunoglu vanmorgen aan de fractievoorzitters in de Eindhovense gemeenteraad laten weten.

Lees verder
22 maart 2014

Nieuwe SP fractie maakt rustige start

Gistermiddag verrichtte de nieuwe SP fractie, gemoedelijk op een rij, de eerste formele verplichting gezamenlijk: het invullen van het papierwerk.

Lees verder
20 maart 2014

Meer dan 8000 keer rood voor Bianca

Vanmorgen, bij het bekend maken van het aantal zetels per kandidaat raadslid, had de SP voor de tweede keer deze week een klein feestje te vieren. Na bestudering van alle cijfers, ontdekte we dat onze fractievoorzitter Bianca van Kaathoven de meeste stemmen op haar naam had staan.

Lees verder
20 maart 2014

SP Eindhoven 75% winst

Met spanning in het lijf, stond het SP-team gisteren op de uitslag te wachten. Maar al gauw bleek dat al het werk zijn vruchten af had geworpen: de SP is in Eindhoven 75 % gegroeid. En daar zijn we onnoemelijk blij mee.

Lees verder

Pagina's

U bent hier