h

Nieuws, februari 2014

27 februari 2014

Onze kandidaten – 3. Ernest Maas

Mijn naam is Ernest Maas, ik ben 48 jaar, socialist en zit sinds 2010 voor de SP in de Eindhovense gemeenteraad. Als geboren en getogen Eindhovenaar woon ik sinds ruim 20 jaar met mijn vrouw in het hart van Eindhoven, namelijk in de wijk Mariënhage.

Lees verder
24 februari 2014

Eindhovense SP-afdeling “scoort” op congres

De Eindhovense SP-afdeling heeft drie wijzigingen opgenomen weten te krijgen in het programma voor de EU-verkiezingen. Het betreft twee verduidelijkingen en één verbetering.

Lees verder
23 februari 2014

Raadsverkiezingen (III): Uw voorkeurstem telt ook

De kandidatenlijst en de rangschikking van de kandidaten wordt door de algemene ledenvergadering van de partij vastgesteld[1]. Met deze rangschikking is vastgelegd wie er het eerste in gemeenteraad terechtkomt. Het is echter ook mogelijk om met voorkeursstemmen in de raad te komen. Dat gaat echter niet zomaar.

Lees verder
22 februari 2014

Jong geleerd is oud gedaan

Dat de SP sponsjes nog steeds populair zijn bleek afgelopen vrijdag weer op de weekmarkt in Stratum. Op het Gerardusplein was een team van vijf SP-ers op pad met sponsjes en de verkiezingskrant.

Lees verder
21 februari 2014

Commissie bekritiseert provinciale geluid- en luchtberekeningen rondom de Ruit

Op 14 februari 2014 heeft de Commissie m.e.r. (dat is een gespecialiseerde onafhankelijke landelijke commissie die bij elk MilieuEffectRapportage een advies geeft) zijn eindadvies uitgebracht over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau van de Ruit om Eindhoven. De Commissie is zeer kritisch en zegt in feite dat de provincie zijn huiswerk van het begin af aan over moet doen, rekening houdend met gewijzigde inzichten en verkeersscenario's.

Lees verder
20 februari 2014

Onze kandidaten - 4. Corina Vogelaar

Mijn naam is Corina Vogelaar, ik ben 23 jaar en woon sinds drie jaar samen met mijn vriend Marcel in Eindhoven. Ik werk in een supermarkt op de broodafdeling waar ik het ontzettend naar m’n zin heb. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en luister ik heel veel muziek. Ik kan naar heel veel muziek luisteren, maar mijn voorkeur gaat uit naar (space) rock, punk en reggae – en ik ben groot fan van Rammstein!

Lees verder

Pagina's

U bent hier