h

Nieuws, januari 2014

30 januari 2014

Onze kandidaten - 8. Patrick van der Voort

Mijn naam is Patrick van der Voort, ik ben 58 jaar, socialist en al vele tientallen jaren Eindhovenaar. Met mijn partner en 3 kinderen woon ik in Stratum. Wat mij betreft het mooiste stadsdeel van Eindhoven.

Lees verder
24 januari 2014

Eindhoven verliest recht op zorg

In de eerste gemeenteraadsvergadering van 2014 werd er besloten over het raadsvoorstel WIJeindhoven. Tijdens de commissievergaderingen was al duidelijk dat een grote meerderheid van de raad dit voorstel zou steunen. Het enige wat nog besproken moest worden, was het ingediende amendement van de SP.

Lees verder
23 januari 2014

Ruit om Eindhoven en de luchtkwaliteit

In het Eindhovens Dagblad van 10 januari 2014 stond een ingezonden brief van Bert van Heesch, waarin hij zich uitsprak ten gunste van de Ruit om Eindhoven. Hij deed daarin vooral uitspraken over de luchtkwaliteit binnen Eindhoven, die door de Ruit zou verbeteren.

Lees verder
20 januari 2014

Trudo stelt bewoners teleur

Een tijdje terug hebben zich enkele bewoners uit Tongelre bij de SP gemeld. Ze waren nogal ongerust over hun woningen en over hun toekomst. Men wist niet wat er met hun woningen ging gebeuren. Na een telefoontje met diens woningcorporatie Trudo en na onderzoek in de buurt bleek dat het inderdaad heel ongewis is. Vele buurtbewoners hebben al aangegeven hier gezamenlijk werk van te willen maken.

Lees verder
17 januari 2014

SP gelooft niet in 'participatie' sprookjes

In de raadscommissie economie en mobiliteit werd dinsdag jongstleden gesproken over de participatiewet waar onze gemeente mee te maken gaat krijgen. Hieruit bleek dat de gemeente Eindhoven heel erg optimistisch over dit plan is. In hun eigen woorden, ‘Met elkaar aan het werk’, lijkt het alsof iedereen in Eindhoven een baan zal krijgen en dat iedereen ook mee kan doen.

Lees verder
16 januari 2014

Niemand heeft belang bij een koopzondag zonder sfeer in Eindhoven

Afgelopen zondag mochten we de eerste ‘nieuwe’ koopzondag in Eindhoven begroeten. Veel was er niet te doen in de binnenstad. Natuurlijk waren alle winkelketens open; zij waren het immers die zo amechtig voor 52 koopzondagen hadden gepleit.

Lees verder

Pagina's

U bent hier