h

Nieuws, februari 2013

28 februari 2013

Autismezorg belangrijke productiefactor in techniekregio’s

In de Scientific American van november 2012 staat onder de kop “Autism and the Technical Mind” een verhaal van Simon Baron-Cohen, waarin hij verslag doet naar het vóórkomen van autisme in enkele Nederlandse regio’s.

Lees verder
27 februari 2013

Ruim een derde zegt vertrouwen op in wethouder Fiers

Afgelopen dinsdag was er een behoorlijk lange raadsvergadering met maar één agendapunt: De beraadslaging over de onderzoeken naar ‘herhuisvesting van woonwagens Tongelresche Akkers’. Kort gezegd: Het dossier ‘Orgelplein’.

Lees verder
25 februari 2013

Woningmarkt actie op woenselse markt

Lekker weer folders uitdelen, mensen (aan-)spreken, vertellen waar we voor staan, steun vragen en geven: nu voor de chaos op de woningmarkt. We voelen en weten dat we met een groep van 7 zijn. Zoals altijd herkenbaar en enthousiast.

Lees verder
24 februari 2013

De vluchteling voor één dag zichtbaar

Ondanks dat het verre van goed gaat met de vreemdelingen in ons land, is het de organisatie van Vreemdlandfestival goed gelukt om van thema ‘de onzichtbare wereld van vluchtelingen’ een dag te maken die zeer zeker het bezoeken waard was.

Lees verder
24 februari 2013

Green Deal – akkoord regio

Een groot aantal deelnemers heeft op 4 februari 2013 de “Green Deal” ondertekend, die in een overgang naar een groenere energie in de provincie moet helpen voorzien.

Lees verder
23 februari 2013

Deelname Brabant Culturele Hoofdstad onverstandig

De SP vindt de deelname aan de Culturele Hoofdstadrace niet verstandig. De meerderheid van de raad heeft er echter voor gekozen om deze weg wel in te slaan. Het college heeft ons niet kunnen overtuigen van de grote voordelen voor onze stad en regio.

Lees verder

Pagina's

U bent hier