h

Nieuws, augustus 2012

30 augustus 2012

SP in Woensel-West

Woensdagavond trokken vier jonge SP leden de wijk Woensel-West in om folders uit te delen en wijkbewoners te informeren over de verkiezingsplannen. Veel van de wijkbewoners die we spraken weten al waar ze 12 september op gaan stemmen. SP uiteraard. De wijk kent ook nog veel 'zwevers'. Hopelijk hebben we ze vanavond kunnen overtuigen om ook SP te stemmen!

Lees verder
29 augustus 2012

SP favoriet op MEE-verkiezingsdebat

Dinsdag 28 augustus verzorgde MEE Zuidoost Brabant samen met Zorgbelang Brabant haar eigen verkiezingsdebat gehouden in de Effenaar in Eindhoven met als thema: ‘Is de samenleving ingericht op mensen met een beperking?’. In een goed gevulde zaal kregen zes vrouwelijke Kamerleden de gelegenheid om de aanwezigen te overtuigen van hun eigen partijstandpunten.

Lees verder
29 augustus 2012

Team Roemer op Kastelenplein

Dinsdagavond streek een acht mensen sterk Eindhovens/Veldhovens 'Team Roemer' neer bij het Kastelenplein in Gestel. Bezoekers van het winkelcentrum werden geïnformeerd over de SP standpunten. Vooral de SP sponsjes vonden gretig aftrek.

Lees verder
28 augustus 2012

Veel vragen tijdens campagne in Gestel

Met een team van vier SP-ers stonden we maandagavond 27 augustus vanaf 19.00 uur op het Gestelse Franz Leharplein. Veel mensen kwamen naar ons met gerichte vragen. Gelukkig konden we de meeste vragen beantwoorden.

Lees verder
26 augustus 2012

Onderwijsdebat

Afgelopen donderdag werd er tijdens de studentenintro van de Fontys, Design Academy en TU/e op het 18 Septemberplein een onderwijsdebat georganiseerd.

Lees verder
25 augustus 2012

Sp succesvol op de weekmarken

Op de vraag “Gaat u stemmen op 12 september” kregen we afgelopen week opvallend vaak “Ja” te horen en heel vaak zonder dat we er om vroegen met de toevoeging “op de SP”. De peilingen kloppen dus echt. We staan er goed voor.

Lees verder

Pagina's

U bent hier