h

Nieuws, juni 2012

29 juni 2012

Alle SP voorstellen aangenomen of overgenomen

Bij de behandeling van de Kadernota afgelopen dinsdag 26 juni zijn alle voorstellen van de SP aangenomen of door de wethouder overgenomen. Uiteindelijk heeft de SP tegen de Kadernota gestemd.

Lees verder
27 juni 2012

WerkpleinSP officieel afgerond

Aan alles komt een eind, zo ook aan WerkpleinSP. Op dinsdag 26 juni rondde SP Eindhoven WerkpleinSP officieel af door haar analyse en conclusies beschreven in 'WerkpleinSP, rapport over het 'Regionale beleid ondersteuning werkzoekenden' aan te bieden aan verantwoordelijk wethouder Monique List (VVD). Het rapport is gebaseerd op de ervaringen van ongeveer 100 mensen die werkloos geworden zijn en een bijeenkomst van WerkpleinSP hebben bezocht.

Lees verder
23 juni 2012

N69: de strijd gaat voort!

Het N69 – debat in het Provinciehuis leverde twee hoofdzaken op: de Westparallel mag worden aangelegd, maar er is brede steun voor behoud van de leefbaarheid van Dommelen en Riethoven, en eveneens voor zo weinig mogelijk aantasting van het dal van de Keersop en de Run.

Lees verder
19 juni 2012

Buurtonderzoek Klundertstraat

Begin juni ontving de SP Eindhoven een e-mail van een van de bewoners van de Klundertstraat. Volgens de informatie in deze e-mail zou er in toenemende mate sprake zijn van illegale onderverhuur en opsplitsing van woningen.

Lees verder
16 juni 2012

De SP Hulpdienst helpt

Op 4 juni kwam er bij de hulpdienst van de Eindhovense SP een telefoontje binnen van een mevrouw die klaagde over de slechte staat van het pad Mariënhage langs de Dommel bij het Augustijnenklooster.

Lees verder
14 juni 2012

Brabantse luchtkwaliteit nu en in de toekomst

Om enkele redenen verdient de Brabantse luchtkwaliteit aandacht. Wie op de metingen van de Brabantse stations van het Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit afgaat, constateert dat voor stikstofdioxide in 2015 op sommige drukke stadswegen de (dan verscherpte) Europese norm overschreden zal worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier