h

Nieuws, april 2012

13 april 2012

Gemeenteraad neemt voorstel sociaal beleid aan

Dinsdag is het voorstel WIJEindhoven, over het nieuwe sociale beleid, aangenomen door een grote meerderheid van de raad. De SP heeft tegen het voorstel gestemd.

Lees verder
12 april 2012

Werkloze digibeet telt niet mee

Werkplein SP ontdekte vanaf de start dat veel werkzoekenden niet of niet goed met de computer om kunnen gaan. Terwijl juist een werkzoekende bijna helemaal op zijn computer aangewezen is. Bij Werkplein SP blijkt dat maar liefst 1 op de 5 mensen niet goed om te kunnen gaan met de computer en internet.

Lees verder
12 april 2012

Beantwoording van vragen over Chemie-Pack zet aan tot vervolg

De provinciale SP heeft, bij monde van woordvoerder Fráncy van Iersel, naar aanleiding van het rapport van de Onderzoeksraad Veiligheid naar de brand bij Chemie-Pack en naar aanleiding van het rapport “Evenwichtskunst” van de WRR vragen aan GS gesteld over het industrieterrein Moerdijk, over vergelijkbare terreinen elders in Brabant, en over de omgang daarmee vanuit de provincie.

Lees verder
4 april 2012

Werkplein SP met informatie bij Werkplein Mercado

Werkplein SP is inmiddels al weer een een maand aan de gang en al meer dan 50 mensen hebben het Werkplein SP te vinden. Om toch wat extra aandacht voor onze ondersteuning aan werkzoekenden te vragen, hebben we vanmiddag met informatie voor Werkplein Mercado gestaan.

Lees verder

U bent hier