h

Nieuws, maart 2009

30 maart 2009

Hoe vreemd mogen corporaties gaan?

In de commissie Mobiliteit, Milieu, Vastgoed en Participatie (MMVP) van wethouder Van Merrienboer kwam de VTA Jagershoef aan de orde (VTA is VrijeTijdsAccommodatie, ook wel buurtontmoetingsruimte). Die zou verkocht moeten worden aan woningbouwvereniging (corporatie) Wooninc. Daarmee lagen vragen op tafel met een specifiek en met een algemeen karakter.

Lees verder
29 maart 2009

Liever niet met de rolstoel in de bus?

Op zaterdag 14 maart 2009 tekende het ED de ervaringen op van mevrouw Nel Leijendekker, die met haar rolstoel van ’t Hofke naar Blixembosch moet – met de bus. Dat was bepaald geen succes.

Lees verder
27 maart 2009

Staten stemmen unaniem in met SP initiatief: Kunst met een kleine “k” en een grote “J”

Op vrijdag 20 maart, de laatste Statenvergadering van de Provincie Noord-Brabant, is dit initiatiefvoorstel ingediend. Namens de SP heb ik dit mogen verdedigen. Waar gaat het om.

Lees verder
26 maart 2009

Álle Eindhovense risicojongeren verdienen een goede aanpak!

De afgelopen jaren is gebleken dat er onder andere in Eindhoven, problemen ontstaan met delen van de Marokkaanse jeugd. De SP vindt het een goed idee als daar dan een plan van aanpak op gemaakt wordt. Het is belangrijk dat jongeren op het rechte pad komen en deze jongeren verdienen een kans in de Eindhovense samenleving.

Lees verder
25 maart 2009

Investeer in Eindhovense risicojeugd

De SP heeft tijdens de raadsvergadering van 17 maart een actuele motie ingediend over de financiering van 'Plan van aanpak Marokkaanse risicojongeren tot 23 jaar'. In de motie staat dat de SP de uitgaven op wil schorten omdat er geen goede financiële paragraaf is. Dit komt onder andere doordat er nog geld van het Rijk moet komen.

Lees verder
21 maart 2009

SP vindt ondersteuning in Achtse Barrier voor Eindhoven Airport – manifest

Op zaterdagmorgen 21 maart heeft een ploeg van acht SP-ers deur – aan – deur gewerkt in de Noordwesthoek van de Achtse Barrier om ondersteuning te vinden voor het manifest “De 10 geboden voor Eindhoven Airport”.

Lees verder

Pagina's

U bent hier